Personlig träning

Personlig träning

 

PERSONLIG TRÄNING


Vi arbetar utifrån mottot att leverera "personligare träning". När du tränar med en av våra tränare är du och din träning alltid i fokus. Upplägget planeras utifrån dig, dina mål och förutsättningar. Samtliga tränare i studion är utbildade Lic. Personliga Tränare via The Academy, nordens ledande utbildare inom träning, kost och hälsa och har handplockats till verksamheten. Hos oss är det en självklarhet att din tränare har en gedigen utbildning i grunden men minst lika viktigt för oss är att din tränare har rätt engagemeng och viljan att göra skillnad.


Konsultation

Redan din första kontakt med oss sker med en av våra Lic. Personliga tränare via en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation. Denna konsultation ger både dig och din tränare möjligheten att känna varandra på pulsen. Du får en visning av lokalerna och möjlighet att ställa ALLA dina frågor. Under denna konsultation kommer ni tillsammans gå igenom dina mål, träningsbakgrund, förutsättningar och annat som kan vara av vikt för ett framtida samarbete. Detta möte slutar oftast med att du och din tränare bokar upp en tid för nästa träff, ett tillfälle för tester och analyser.


Tester och analyser

För att kunna göra din träning så effektiv, säker och rolig som möjligt inleder vi alla nya samarbeten med att genomföra lämpliga tester och analyser. Vilka tester som genomförs beslutas av din tränare utifrån dina mål och din träningsbakgrund.

I grunden handlar det om någon form av:

- Hållnings- och funktionsanalys

- Kroppsammansättning

- Kondition

- Styrka

- Rörlighet


Utifrån dessa tester och analyser vet du och din tränare dina styrkor och svagheter samt dina mål. Med denna kunskap lämnas inget åt slumpen. Vi vet var du står och vi vet var du ska. Nu kan din tränare i lugn och ro planera din resa. Vid nästa träff med din tränare träder planen i kraft och ni genomför nu ert första träningspass tillsammans.
Personlig träning

Personlig träning på det traditionella sättet. Du tränar individuellt med din tränare under 55minuter. Passet innehåller uppvärmning, träning  och nedvarvning/stretch utifrån dina mål och behov.

 

Personlig träning i par, DUO-PT

Duo-PT innebär att du och en vän, kollega, familjemedlem delar på tränaren. Ett pass är 55 minuter och tillsammans utmanas ni på er individuella nivå.

 

Personlig träning i hemmet

Om du inte har möjligheten att ta dig till oss, kommer vi till dig. Med denna tjänst skickar vi hem en tränare till dig eller för aktiviteten lämplig plats. 

 

Personlig träning i grupp

Vi erbjuder även personlig träning i mindre grupper. Grupperna har olika teman som tex Mammagrupp, Seniorgrupp, Challengegrupp etc.