Tjänster

TJÄNSTER

 

Oavsett om ditt mål är hälsa eller prestaion har vi tränarna och verktygen som tar dig hela vägen.

 

PERSONLIG TRÄNING

 

 

 

Vill du komma vidare i träningen? Sänka ditt golf-hcp eller komma i form till ett lopp? Oavsett dina utmaningar, drömmar och mål finner vi tillsammans möjligheterna och vägen för att du ska lyckas.

 

Hos oss kan du träna med en personlig tränare såväl indivduellt som i par med kollega, vän eller familjemedlem. Vi erbjuder även PT i grupp med olika teman (mamma, senior, Challenge, utomhus, viktminskning mfl.

 

Med ambitionen att leverera "personligare träning" ser vi möjligheter i dina utmaningar. Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Boka en konstnadsfri och förutsättningslös konsultation redan idag.


MEDICINSK TRÄNING
Träning är medicin. Om du har rätt tränare.

Idag vet vi med forskningens hjälp att många av våra vanligaste medicinska diagnoser kan förebyggas, bromsas upp och undvikas med träning. För att nå det resultatet krävs specifik träning för varje unik diagnos och individ.


En medicinsk tränare är bryggan mellan sjukvården och din förmåga att bedriva din egen träning. Det finns idag tydliga riktlinjer och forskning som visar hur träning kan hjälpa mot stress, övervikt, diabetes, hjärt-kärlsjukdom, skador i rörelseapparaten och åldersrelaterade sjukdomar. Utifrån forskningen kring träning för din diagnos, dina mål och förutsättningar skapar en medicinsk tränare individuell långsiktig träning.


Samtliga tränare verksamma i Mykey Studio är utbildade Lic. Medicinska Tränare.
 

ONLINECOACHNING

 

 

 

Onlinetjänsten sträcker sig över minst 90 dagar och syftar till att bryta dåliga vanor och bygga nya hälsosamma för en piggare, gladare, friskare och lättare vardag.

 

Vi tror inte på en "quick fix" men vet av erfarenhet att 90 dagar kan ge fantastiska resultat på både kropp och knopp. Under dina 90 dagar har du daglig kontakt med din coach, utifrån dina behov, och veckovisa avstämningar. Vi ger dig verktyg, pepp och motivation att ta dig hela vägen mot en en hållbar och hälsosam livsstil.