Mykey Team

MYKEY TEAM


 

Mykey Team är ett för verksamheten omsorgsfullt handplockat tränarteam där rätt personlighet och viljan att göra skillnad är minst lika viktiga egenskaper som hög kompetens. Samtliga tränare är utbildade Lic Personliga tränare och Lic Medicinska tränare av The Academy, nordens ledande utbidare inom träning, kost och hälsa. 

Michael Angress


Lic Personlig tränare

Lic Medicinsk tränare

LIc Kostrådgivre

FaR ledare

 

Michael tror inte på en Quick fix men vet av erfarenhet att 90 dagar är tillräckligt för att nå fantastiska resultat.

 

Michael har arbetat som personlig tränare sedan 1999. Hans erfarenhet och breda repertoar inom kost och träning har gjort honom till en flitigt anlitad träningsexpert i "Malou Efter tio" på TV4 och tagit honom till tre finaler i Guldhjärtat som "Årets PT", något som ledde till ett hederspris som "Årets PT" 2016.

 

2017 tog  Michael, som en av dom första i Sverige, sin Medicinska tränarlicens hos The Academy där han också arbetar som utbildare på deras Personlig tränarutbildning.

 

Är du intresserad av att anlita Michael bokar du en konsultation där ni går igenom ditt utgångsläge och mål . Utifrån detta samtal bestämmer ni  hur ni går vidare för att din resa ska bli så effektiv, säker och rolig som möjligt.

 

Michaels recept för framgång: ”Eat Clean, Work Hard, Have Patience and Trust the Process". Att lyckas är ingen tillfällighet. Du får vad du förtjänar! 

Patrick Olofsson


Lic Personlig tränare

LIc Medicinsk tränare

FaR ledare

 

Patrick startade sin tränarkarriär 2014, då som gruppträningsinstruktör. Efter att ha utbildat sig till Personlig tränare rektyterades Patrick omgående till Mykeys tränarteam. Idag har han även en Medicinsk tränarutbildning i ryggsäcken. 

 

Patrick möter dagligen människor med olika diagnoser som  bland annant artros, högt blodtryck och diabetes. Patrick har själv levt med diagnosen Diabetes Typ 1 sedan han var 12 år och tror stenhårt på träning som en del av sin behandling.

 

"Rätt träning för rätt person" är något Patrick är nogrann med. "Vem som helst kan stå brevid och skrika men det är inte personlig träning. Personlig träning ska vara anpassad utifrån individen med ett planerat upplägg som tar dig mot ditt mål".

 

Träning är för alla, diagnos eller ej och oavsett om målet är att minska eller öka i vikt, springa tjejmilen eller förbättra din livskvalite så kan Patrick hjälpa dig dit. Boka en kostnadsfri konsultation och du är ett steg närmre ditt mål.

Åsa Engström

Lic Personlig tränare

Lic Medicinsk tränare

Lic Kostrådgivare

FaR ledare

 

"Träning är medicin, helt utan biverkningar.

Träning är livsviktigt och kul." Efter en lång karriär som chef i läkemedelsbranschen bytte Åsa, mitt i livet, till en ny inom träning och hälsa. Efter en tid som Personlig tränare på Balance och nu med en kompletterande utbildning till Medicinsk tränare tar Åsa nu plats i Mykey Team.


Åsa har alltid varit aktiv och tränat varierat. Friluftsliv är en stor del av hennes vardag och hjärat klappar lite extra för all typ av skidåkning.


Oavsett om du tränar för att sänka ditt blodtryck, stabilisera ditt blodsocker eller behöver komma i form till ett lopp möter Åsa dig där du är och tar dig dit du önskar.


I Mykey Studio kommer Åsa både möta klienter för Personlig som Medicinsk träning samt leda PT i grupp, MYKEY Mamma och MYKEY Senior.
GALLERI

BESÖKSADRESS


 

Pentavägen 5C, Täby

Email: info@mykey.se

ÖPPETTIDER

Medlem kommer in med egen nyckelbricka

Måndag - Söndag 05.30-23.00

Icke medlem på bokad träningstid.

FÖLJ OSS


Copyright © All Rights Reserved